سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 36 سالم هست و گفتن یائسگی زودرس دارم میگیرم.یک دوره سه ماهه پیازدرمانی انجام دادم که دو ماه آخرش رو بدون دارو پریود شدم.اما الان که پیاز درمانیم حدود دو ماه پیش تمام شده.بیست روز هست که پریود نشدم و ازمایش بارداریم هم منفی بوده.الان با توجه به اینکه اصلا دوست ندارم دیگه داروهای هورمونی استفاده کنم خواستم بدونم نظر شما چیه؟دوباره پیاز درمانی رو شروع کنم یا راه دیگه ای هست که من بدون داروهای شیمیایی پریودم برگرده؟
مریم

سلام وقتتون بخیر من پنج یا شش سال پیش چند وقت با آب سرد حمام میرفتم از همون موقع آب خنک معمولی (نه حتی یخ دار)بخورم یا ماست و گوجه یا حتی صورتمو با اب خنک معمولی بشورم آبریزش بینی پیدا میکنم اوایل یا کهیر میزدم صورتم ورم میکرد یا حتی گاهی با کاکائو هم کهیر میزدم البته مادر زادی نبوده سیستم ایمنی بدنم به هم خورده چندساله حالا به نظر ورم صورت و کهیر کم تر شده چون سعی میکنم رعایت کنم چند بار دکتر رفتم قرص حساسیت و اسپری بینی دادن ولی تاثیری نداشته یک دکترم گفت که دیگه درست نمیشه به نظرتون حجامت آلرژی تاثیرداره ؟ اصلا واکسنش چطور باید درست شه چون فقط به سرما حساسیت پیدا کردم
حدیثه

بسیار ممنون از راهنمایی تون اما نمیدونم چرا چند وقته نظرم به ژل رویال جلب شده ‌
رها

سلام و خداقوت برای مشکل کمبود انرژی بدنی ، مصرف چه مواردی خوب و مفید هست ؟! ( مزاج تقریبا گرم و خشک )
رها

سلام وعرض ادب ، من کم کاری تیرویید دارم وقرص لووکسین مصرف میکنم با دخیره پایین تخمدان آیا میتوانم روش پیاز درمانی را انجام دهم ؟مشکلی برای تیروییدم ایجاد میشه؟
الهام

نوزادپسری دارم دوماهشه..بردمش بهداش بهم گفتن تواین یک ماهه اضافه وزن نکرده..علت چیه.من خودم میدونم شیرم کم شده ی مدته رفتم واسش شیرخشک نان یک گرفتم..دوبار خورد خوب بود روزبعدش گریه ها وبهم پیچیدناش شروع شد..بردمش متخصص واسش سونونوشت توسونو گفتن شکمش پرازگازه ولی مایع آرادشکمی دیده شده..من ازترس دارم زهرترک میشم نمیدونم چکارکنم
سادات

سلام علیکم چرا چندین ساعت بعد از مصرف سرکه انگبین نعنایی شکم درد و اسهال شدیدی شروع میشود (دچار مشکلات گوارشی وضعف معده هستم)؟
محمدجواد

فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام علت خوردن خاک و علاقه به یخ توسط کودک ۵ساله چی هستش لطفا راهنمایی کنید
علی

سلام امروز خوب حجامت کرد
زارعی

از بین خبرها

خبرها و نظرها

لطفاً از سر راه رشد بچه‌ها کنار بروید!

پنج‌شنبه صبح بود. با بچه‌ها رفته بودیم سرزمین بازیِ فلان! جایی که حرکت کردن رکن اصلی بازی‌ها بود ... با دو پسر هشت ساله و چهار ساله‌ام رفتیم. حسابی شلوغ بود و سر و صدا از هر گوشه می‌آمد...

خبرها و نظرها

راهکارهای کاهش استرس

مطالعات روان شناسان نشان می‌دهد: درد دل کردن با یک دوست می‌تواند برای عزت نفس شما تسکین دهنده، آرامش بخش و خوب باشد. این کار موجب کاهش قابل توجه سطح اضطراب و استرس افراد خواهد شد.

خبرها و نظرها

بزرگترین بی‌تربیتی چیست؟

بسیاری از مردم و خصوصا کسانی که دارای جایگاه اجتماعی هستند یا برخی خانواده‌های متدین، برای اینکه فرزندشان خوب بیاموزد و به بهترین وجه تربیت شود، او را با صرف هزینه‌های بالا روانه انواع مدارس خاص می کنند.

خبرها و نظرها

بزرگترین بی‌تربیتی چیست؟

بسیاری از مردم و خصوصا کسانی که دارای جایگاه اجتماعی هستند یا برخی خانواده‌های متدین، برای اینکه فرزندشان خوب بیاموزد و به بهترین وجه تربیت شود، او را با صرف هزینه‌های بالا روانه انواع مدارس خاص می کنند.

خبرها و نظرها

در بلبشوی تبلیغات، کودکان را دریابید.

تبلیغات یکی از بهترین راهکارها برای فروش محصول است. اما این تبلیغ یک خوراک است که علاوه بر فروش محصول، بر روی ذائقه، سبک زندگی، نوع نگاه و... مخاطب اثر می‌گذارد. و نباید در این تبلیغات از بچه‌ها به راحتی و بدون توجه به تبعات روانی و تربیتی که روی آن‌ها دارد استفاده شود.

خبرها و نظرها

نگاه روانشناسانه برای تربیت کافی نیست!

یکی از رفقا صبح پیام داد و گفت برای روز روان‌شناس نمی‌نویسی؟! دیدم بد نیست به عنوان کسی که یکی از مسیرهایی که طی کرده روان‌شناسی تربیتی بوده، چند خطی درباره یک ناگفته از این روز بنویسم ...

خبرها و نظرها

علت فوت دکتر فرزانه اکبری دکتر پوست و مو در یک میهمانی شوم و چند نکته!

اوایل اردیبهشت ۱۴۰۳به دنبال برگزاری یک مهمانی در شیراز که همه مهمانان پزشک بودند، ۲۹ پزشک به خاطر مصرف مشروب تقلبی (متانول) دچار مسمومیت شده و در بیمارستان بستری شدند.

خبرها و نظرها

نگذارید بادکنک خشمتان بیش از حد باد شود.

بسیاری از چیزهایی که باعث می‌شوند به‌شدت عصبانی شویم، در واقع دلیل اصلی عصبانیت ما نیستند، بلکه از جای دیگری دلخوریم.

خبرها و نظرها

آثار پرخوری بر روح

در وجود آدمی سه هزار مار هست و هر هزار مار به یک لقمه‌ی آکل (غذا) زنده می‌شوند. خدا ما را توفیق دهد به کم خوردن و کم گفتن و کم خفتن...!

خبرها و نظرها

هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب

کارشناس فرآورده‌های آرایشی سازمان غذا و دارو، به خانم‌ها بابت استفاده افراطی از رژ لب هشدار داد.

خبرها و نظرها

بازی با جان جوانان با سرو قلیان اکسیژن!

وزارت بهداشت با صدور مجوز برای «قلیان به اصطلاح اکسیژن» و سرو آزادانه آن در کافه ها و سفره خانه ها، دختران و پسران کشورمان را تبدیل به موش آزمایشگاهی خود کرده! بوی تبانی مالی هنگفت به مشام می‌رسد!! ظاهراً سلامت مردم برای وزارت بهداشت هیچ اهمیتی ندارد!

خبرها و نظرها

روایت شجاعت حضرت حمزه (ع) الگویی برای تربیت فرزندان

«چرا تو این گونه با برادرزاده‌ام رفتار می‌کنی مگر نمی‌دانی من به آیین او درآمده‌ام» این‌ها بخشی از سخنان حضرت حمزه (ع) خطاب به یک فرد مشرک است، حال بعد از 1400 چگونه ذره‌ای از شجاعت حمزه را در وجود فرزندمان پرورش دهیم؟

خبرها و نظرها

مچ‌گیری، تغافل، قانون پل طلایی

 تغافل بخش عمده‌ای از تربیت رو تشکیل میده، بخصوص در دوران نوجوانی. تغافل یعنی خودت رو به غفلت بزنی. میفهمی فرزندت اشتباه کرده، جوری وانمود میکنی که ندیدی.

خبرها و نظرها

نوجوانان بالاخص دختران از نداشتن تفریحات سالم گلایه می‌کنند.

تغییر سبک زندگی و آپارتمان نشینی، ویرانی فرهنگ همسایه‌داری و هبوط فرهنگ بچه محله یک خلأ بزرگ‌ تفریح برای نوجوانان ایجاد کرد.

خبرها و نظرها

با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟

خوابیدن با جوراب مدت‌هاست که سوژه‌ای موردبحث است. شاید شما دوست داشته باشید با جوراب بخوابید، اما آیا این کار خوب است یا بد؟ آیا فایده‌ای هم دارد؟ مثلاً آیا به خواب بهتر کمک می‌کند؟

خبرها و نظرها

حکیم های خودساخته آفت طب سنتی!

صحت و سلامتی، ثروت بی‌بدیل است و پیوند محکمی با آرامش آدمی دارد. گویا هر دردی را درمانی است و به همین منظور مردم به محض احساس ناراحتی، از مراجعه به پزشک گرفته تا حکیم و ملا و با استفاده از شیوه‌های سنتی و مدرن در پی درمان درد خود می‌گردند...

خبرها و نظرها

چرا رسانه‌های اجتماعی - ارتباطی سلاح‌های جدید در جنگ‌های شناختی-ترکیبی هستند؟

رسانه‌ها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر می‌گذارند و دلها و ذهن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند.هر کس رسانه قوی‌تر داشته باشد در اهدافی که دارد موفق‌تر خواهد بود.

خبرها و نظرها

راهکارهایی برای رفع مشکلات بی خوابی در نوجوانان

بی‌ خوابی در نوجوانان یکی از مسائل نگران کننده‌ای است که برای بسیاری از افراد در این سن پیش می‌آید. مشکلات خواب باعث می‌شوند تا نوجوانان شب‌ها بیدار بمانند و این موضوع بسیاری از عملکردهای آنان را با مشکل مواجه می‌کند. 

خبرها و نظرها

خطر ابتلا به "دیابت" را با مصرف "نان کامل" از میان ببرید!

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با برشمردن برخی فواید و خواص نان کامل برای سلامتی انسان تأکید کرد: فیبر موجود در نان‌های کامل باعث کاهش سرعت جذب قند در بدن و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود.

خبرها و نظرها

۷ فایده مصرف "نان کامل" برای سلامتی انسان

نانی که از آرد کامل و سبوس‌گیری‌نشده تولید شده باشد، مزایای متعددی برای سلامتی انسان از جمله جلوگیری از سکته مغزی، دیابت و مرگ زودرس دارد.

آخرین مطالب

اعمال یداوی
[141667بازدید]

سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)

سالنامه حجامت سال 1403 تقدیم کاربران عزیز پایگاه طبّ شیعه می گردد.  

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[1541بازدید]

بهداشت جنسی کودک

ما در ایران در مورد مسأله جنسی معضل داریم ولی خیلی راحت صورت مسأله را پاک می کنیم در حالی که بسیار موضوع مهمی است و باید همه و متخصصین و شما در شناخت و برطرف کردن این مسائل قدم بردارید. این مبحث فقط یک تلنگر است که ببینیم با بچه هایمان در این مورد چه کار باید بکنیم.

كلیه و مجاری ادرار
[2522بازدید]

بزرگی خوش خیم پروستات

به دلیل این که بسیاری از مواقع درمان های دارویی با شکست مواجه می شوند؛ داروها عوارض بعضاً آزاردهنده ای دارند (به ویژه اختلالات جنسی) و تجربه موفّق درمان های طبّ ایرانی که تقریباً هیچ گاه بیمار را نیازمند جرّاحی نمی کنند معتقد هستیم که مسیر طبّ ایرانی برای درمان این بیماری مناسب تر است.

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[1560بازدید]

هوش جنسی کودک

حضور مؤثر پدر و مادر و ایفای صحیح نقش آنان در خانواده در سلامت جنسی فرزندان تأثیر مهمی دارد. پدر مظهر قدرت و مادر مظهر لطافت در خانواده هستند. اگر قدرت به خشونت اختلالی و لطافت به مظلوم نمایی تبدیل شود بر درک فرزندان از جنسیت خود تأثیر منفی خواهد داشت.

بهداشت زناشویی
[2102بازدید]

زگیل تناسلی

اگر بخواهیم با نگاهی جامع تر و از منظر مسائلی فراتر از رویکردهای صرف طبّی به این بیماری نگاه کنیم اهمّیت افزایش شیوع این بیماری در جامعه فعلی ما، اثر ابتلا به این بیماری بر روابط زوجین است. با ابتلای یکی از زوجین و با توجّه به مقاربتی بودن این بیماری، شکّ و تردید بر زندگی سایه می افکند و ...

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[1470بازدید]

کودک و تفکّر اقتصادی (2)

این آماده خریدن های همه چیز به خانواده ها و تربیت بچه ها آسیب وارد می کند چرا ما سزیجات و حبوبات را آماده و پاک کرده می خرید؟ در حالی که بچه ها هستند و می توانیم به آن ها محول کنیم. مشارکت، همکاری و احساس مسؤولیت هرسه جزو ارزش های زندگی هستند.

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[1521بازدید]

کودک و تفکّر اقتصادی (1)

ما بچه‌ها رو راحت‌طلب، منتظر شانس و پرش‌های اقتصادی و اصطلاحاً لاتاری‌وار تربیت می‌کنیم و اصلاً توجهی به ابعاد دیگه تربیت نداریم. خانواده‌ی در مسیر درست، بچه‌های قوی و ثروتمندی رو تربیت می‌کنه که قدرت اقتصادی هم دارن، تلاشگرند و این اصلاً ارتباطی با این نداره ...

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[1496بازدید]

فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق

«فرزندآوری» به عنوان عامل بقای نسل بشر و مؤلفه قدرت اجتماعی و در مقابل به عنوان عامل تهدید امنیت غذایی و رفاه، موضوع اختلاف های نظری در میان مکاتب مختلف علوم اجتماعی قرار گرفته است. عده ای نیز به بهانه «اخلاق» آن را زیر سوال برده و می گویند جهان ما مملوء از رنج های فراوان ...

نوزادان و کودکان
[1705بازدید]

کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته

دوران کودکی تکرار نمی شود. بگذاریم فرزندمان بچگی ایمن و شاد را تجربه کنند. کودکان را به دنیا نیاورده ایم تا زیر بار حجمی از توقعاتمان، آرزوهای بر باد رفته ما را برآورده سازند.  ناکامی های ما، از آن ماست ... فرزندمان را به قیمت فخر فروشی به اقوام و دوستان، تبدیل به ...

مغز و اعصاب و روان
[2261بازدید]

پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر

«مال اعصابته!». این جمله ای آشنا برای همه ماست، چه در ویزیت پزشکان و چه در محضر خاله خانباجی های فامیل یا خوددکتربین های غرق در فضای مجازی.

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[1561بازدید]

برای خواهرم

حضرت علی (علیه السلام) می فرمایند: «از  گذشته دنیا برای آینده آن درس بیاموز که حوادث آن شبیه یکدیگر است و پایان آن به آغازش می پیوندد.» (نهج البلاغه نامه ۲۲) و نیز حضرتشان فرموده اند: «هر گاه کار ها همانند شوند ، پایان آن ها با آغازشان سنجیده می شود.» (نهج البلاغه ...

اعمال یداوی
[22717بازدید]

سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)

سالنامه حجامت سال 1402 تقدیم کاربران عزیز پایگاه طبّ شیعه می گردد.

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[2522بازدید]

چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟

با افزایش سواد و گسترش آگاهی‌های عمومی، پدر و مادرهای فقیر هم وقت زیادی صرف پرورش استعدادهای فرزندانشان می‌کنند. بااین‌حال، اقشار بالادست جامعه هم بیکار ننشسته‌اند و عملاً تلاش برای تربیت بهتر بین همۀ اقشار به رقابتی توان‌فرسا تبدیل شده است، طوری که گاهی برخی از زوج‌ها ...

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[2872بازدید]

تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز

در سنین پایین، تربیت، احکامی و اخلاقی است. از سنین ۹ یا ۱۰ سال به بعد سراغ مسائل اعتقادی می‌رویم؛ چون قبل از این سنین کودکان ماوراء و غیب را نمی‌فهمند. هدف تربیت عبادی پرورش بنده و هدف تربیت دینی، شکوفاسازی فطرت های الهی است. تربیت دینی قله‌ای است که به سمت آن باید حرکت کنیم حتی اگر ...

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[2796بازدید]

اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.

«والدین دربارۀ نام‌گذاری فرزندانشان همان‌طور فکر می‌کنند که شرکت‌ها دربارۀ نام‌گذاری محصولاتشان، این فرآیند مانند نوعی رقابت بازاری است که در آن افراد باید بتوانند توجه دیگران را جلب کنند تا موفق باشند».

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[2738بازدید]

چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟

دوست داشتن همسر، از صفات انبیای الهیه؛ یکی از ملاکای زیاد شدن ایمان، بیشتر شدن محبّت به همسره و همچنین دوست داشتن همسر، معیاری برای سنجش محبّت اهل بیت علیهم السلام هم هست.

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[3136بازدید]

اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟

سریع‌ پاسخ‌دادن به پیام‌ها کم‌کم به وظیفه‌ای طاقت‌فرسا تبدیل شده است، شاید بهترین نشانۀ آن عذرخواهی‌هایی است که در ابتدای جواب‌هایمان می‌نویسیم. فناوری سبب شده است انتظاری در ما شکل بگیرد که خودمان و بقیه را هر لحظه از شبانه‌روز در دسترس بدانیم. اما ...

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[2506بازدید]

با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.

یک بچه با عزت نفس طبیعی بچه‌ای است که به‌تجربه یاد گرفته می‌تواند از پس موانع و ناامیدی‌های زندگی بربیاید، مجال و فرصت این را داشته که شکست بخورد و فهمیده که شکست‌خوردن باعث نمی‌شود دوستش نداشته باشند.

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[2508بازدید]

دنیای زیبای دینداران

این متن شامل ده مقاله از معتبر ترین سایت های بین المللی و غربی (Forbes , live science, nature , science daily) است که به ضرورت دینداری و فواید آن می پردازند.

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[4151بازدید]

آزادی در کودکان زیر 7 سال

قطعاً بچه‌ها رو نباید همیشه و همه جا آزاد گذاشت. آزادی بچه‌ها دو خطّ قرمز داره: کار خطرناک و کاری که برای کودک زشت هست ...

پربازدید ترین مطالب

درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی[1150415بازدید]
آموزش روش عملی انجام بادکش[1110564بازدید]
نفخ نوزادان (کولیک - دل پیچه)[992053بازدید]
پیاز درمانی برای مشکلات زنانه[912288بازدید]
عصاره سیر و لیمو ترش؛ راهی برای باز کردن رگهای قلب[906201بازدید]
روش های افزایش شیر مادران شیرده[848664بازدید]
روش های تعیین جنسیت جنین[763706بازدید]
چربی خون[552036بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536401بازدید]
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت![501063بازدید]
زردی نوزادان[494062بازدید]
روش های عملی در درمان سرماخوردگی[447205بازدید]
امّ الامراضی به نام یبوست[426156بازدید]
مراقبت های پس از زایمان (1)[418058بازدید]
سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان[411826بازدید]
سستی و سفتی کمر؛ خرافه ای عوامانه یا واقعیتی علمی؟![407561بازدید]
انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغات[401135بازدید]
تدابیر دوران بارداری (1)[395909بازدید]
واریکوسل[373777بازدید]
کیست پیلونیدال (سینوس پیلونیدال-کیست مویی)[358660بازدید]

از میان مطالب

پلاستیک؛ فانتزی؟ (مقاله انتخابی)
رسانه و دختران (مقاله انتخابی)
فراماسونری در صنعت غذاها – قسمت دوم: مواد غذایی و واکسن ها
تلویزیون و زوال کودکى(مقاله انتخابی)
چگونه دانشگاه به دانشجویان خیانت می کند؟ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
چگونه فرهنگ بیمار ما دختران را وا می دارد فکر کنند، برای دوست داشته شدن باید زیبا و خوش اندام باشند ؟(مقاله انتخابی)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
شعار "فرزند کمتر" در خدمت پروژه جنگ جمعیتی(مقاله انتخابی)
کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
خستگی دائم بدنی
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
آن روی سکه صنعت جراحی زیبایی مصنوعی(مقاله انتخابی)
بررسی و تحلیل سند 2030 یونسکو (مقاله انتخابی)
چرا در اسراییل طرح کنترل جمعیت اجرا نمی شود؟(مقاله انتخابی)
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل
سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان
ظرف ها؛ تعیین تکلیف
استفاده نابجا از آنتى بیوتیک؛ مقصر کیست؟(مقاله انتخابی)
تلخ مثل چای؛ تلخ تلخ مثل حقیقت!
درسنامه مزاج شناسی- مقاله دوّم؛ مزاج شناسی انسانی، مفاهیم پایه
خاکروبه های شفابخش (1)؛ پوست انار